Pages

Sunday 14 June 2015

Sedință foto de logodnă


Am fost cerută (simbolic, pentru că, nu-i așa? ne simțeam deja unul al altuia de mult timp), în urmă cu mai bine de un an. Și această ședință foto a fost, prin urmare, una simbolică. Una care să ne obișnuiască, în primul rând, cu stilul de a fotografia al fotografului nostru. Și care să mă pună un pic în temă, ca viitoare mireasă, cu ceea ce înseamnă pregătirile dinaintea nunții (mă refer aici la machiaj și coafură, în mod normal nu obişnuiesc să acord o atenţie deosebită machiajului). Am aflat cu această ocazie, printre altele, că nu pot rezista mult timp de tocuri, indiferent cât de confortabil m-aș simți în ele :D
Mihnea, fotograful nostru, a reușit, pe de altă parte, să ne surprindă. Și, bineînțeles, să surprindă multe momente incognito minunate, reuşind să scoată în evidenţă părţile noastre cele mai bune, făcându-ne să ne simţim relaxaţi. Asta ne dă încredere că nunta noastră va fi documentată în cel mai profesionist mod cu putință.
Vă împărtășim mai jos o selecție de fotografii, cele care ne-au impresionat cel mai mult. Puteți vedea mai multe pe blogul lui Mihnea (parola de la clip este Cristina&Cristi-MHN). Sperăm să vă placă!




























No comments:

Post a Comment